20.1.09

Μέρες Ιανουαρίου

Το αγόρι μου λείπει μακρυά για δουλειές. Πολλά βράδυα χωρίς αγκαλιά. Πρώτα οι διακοπές στο νησί, τώρα αυτό το ταξίδι. Τον βλέπω απ'την οθόνη του υπολογιστή να μου στέλνει σιωπηλά κρυφά φιλιά. Σαν τέσσερα (και βάλε) χρόνια πριν όταν τον πρωτογνώρισα. Φάτσες και χαμόγελα με πλήκτρα και πάντα κάποιος στο δίπλα δωμάτιο.

Έδώ παίζουμε το "έκτο πάτωμα" για άλλη μια φορά. Μόνο που τώρα πάμε απ'τον πρώτο στον τρίτο με τις πυτζάμες μας, και πάλι πίσω. Να μαγειρέψει η γειτόνισσα να φάμε, το βράδυ DVD και ένα τελευταίο τσιγάρο παρέα πριν τον ύπνο.

Οι μέρες δε περνάνε γρήγορα. Με το λεωφορείο στο μάθημα και με τα πόδια πίσω στο σπίτι. Χτυπάω τα πορτοκαλί μου εισητήρια και κοιτάω απ'το παράθυρο σχεδόν σαν τουρίστας. Κάποιες μέρες όμως είναι εξαιρετικές. Αυτές που ξυπνάς στην ώρα σου χωρίς πονοκέφαλο, πίνεις ένα ζεστό καφέ και μετά είσαι χρήσιμος. Αυτές που είσαι χρήσιμος είναι οι καλύτερες. Ή έστω αυτές που καταφέρνεις όσα έχεις να κάνεις, και νιώθεις ικανός και δε βαριέσαι και δεν απορείς που πήγε η μέρα σήμερα.

Έρχονται γάμοι και χαρές το καλοκαίρι λέει η μάνα μου. Μάλλον πρέπει να αγοράσω το πρώτο μου κουστούμι. Και κάπου εκεί ανάμεσα στις μπομπονιέρες ένας χρόνος ολόκληρος χωρίς αυτόν θα έχει περάσει. Έχουμε ακόμα καιρό. Μα εγώ κοιτώ το μπαλκόνι μου και τον φαντάζομαι να κάθεται με ένα φραπέ αχτύπητο σε χαμηλό ποτήρι και να τρίβει τα μούτρα του αντίκρυ σε ένα ήλιο δυνατό.

Έχουμε ακόμα χειμώνα μπροστά μας. Ελπίζω να κάνει κρύο εδώ. Να ασπρίσουν όλα. Να παγώσουμε για λίγο ακόμα το μέσα μας. Να παίρνω το αγόρι μου αγκαλιές πολλές κάτω απ'το πάπλωμα και να του χαιδεύω το στήθος. Μετά να τον φιλώ στα μάτια για όνειρα γλυκά και να ησυχάζουν όλα. Γύρω μου και εντός μου.

7 comments:

apparos said...

Αφήνει την αίσθηση του γλυκού.
Υπομονή μέχρι να είστε πάλι μαζί!

ProFyLaKtiKo said...

θα συμφωνήσω με την πρόταση περί ημερήσιας χρησιμότητας (αφού πάντα πιω καφέ)...

επίσης, θα γυρίσει το αγορίνι σου. θα δεις.

κατά τα άλλα εγώ θέλω να χιονίσει να αποκλειστώ με το δικό μου αγόρι εδώ.

ευγενείς πόθοι θα μου πεις.

PAVLOS said...

Θα περάσει γρήγορα θα δεις!

x-oyranoy said...

Oι μερες δεν περνανε με τιποτα
ΤΙ ΠΟ ΤΑ

Αμην να κλεισει το συμπαν. Xρειαζομαι ενα διαλλειμα απο την ζωη μου

Anonymous said...

Μεγαλη μας τιμη...!!! (για το κουστούμι λεω). Καιρος να αναλάβεις τις ευθηνες σου :)


xxxx

P.S Ωραιο κείμενο, περιργαφικό, γεμάτο εικόνες και συναισθήματα σαν κινηματογραφική ταινια.

gay super hero said...

Πολύ-πολύ όμορφο ποστ.

Mπράβο σου:-)

Anonymous said...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...