4.4.11

και μαζί και μόνος..



Έχουν τελικά νόημα αυτές οι συναντήσεις οι συγκεντρώσεις και οι διάλογοι?
Μήπως μόνοι μας τα λέμε και μόνοι μας τ'ακούμε? Είναι μια φάση σαν το αντιρατσιστικό του στυλ κλεινόμαστε και τα λέμε μεταξύ μας μάλλον. Συνήθως οι άνθρωποι που κινούνται σε τέτοιους χώρους και τέτοια στέκια δεν είναι αυτοί που θα διαφωνούσαν με τον gay γάμο. Ένας τέτοιος "ανοικτός" διάλογος λοιπόν σε τι θα βοηθούσε?
Δε θα ήταν καλύτερο αν τέτοια στέκια βγαίνανε λίγο στο δρόμο και κάνανε ενημερώσεις σε χώρους που δε θα περίμενε κανείς να βρει ανθρώπους θετικούς σε αυτό το ζήτημα?
Τι χώρους θα ου πεις τώρα...ε ας πάνε και στα ΚΑΠΗ (αν και δεν είναι και το καλύτερο target group) σε συλλόγους καθηγητών και γονέων σε τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους κτλ και να πρότεινανε να γίνουνν τέτοιες συζητήσεις. Θα δεχτεί ένας? οκ. Είναι μια καλή αρχή. Φτάνει πια με τη μούχλα των στεκιών των καταλήψεων και των φετιβάλ. οκ. Μεταξύ μας γνωριστήκαμε πάμε πάρα κάτω τώρα?

2 comments:

mahler76 said...

αυτά τα μεταξύ μας έχουν απολέσει πλέον την όποια δυναμική τους. Καιρός να πάμε παρακάτω.

phoinix said...

αυτά τα "μεταξύ μας" έχουν ένα νόημα πιστεύω για κάποιους ανθρώπους που χρειάζεται να πάρουνε το χρόνο τους να ενδυναμωθούν σε ένα προστατευόμενο και ασφαλές περιβάλλον...απο κει και πέρα τα ίδια Παντελή μου..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...