12.5.11

της βίας σου



Δολοφονία λέει προχθές στην Αθήνα. Μαχαιριές για μια κάμερα. Για κάποιους μάλλον αυτή ήταν μια σωστή εξίσωση. Χρυσαυγίτες λέει μετά κάνανε φασαρίες. Για τους μετανάστες. Τους κακούς της γενιάς μας. Ο Λούκυ Λουκ είχε τους Ντάλτον και ο Μίκυ τον Μαύρο Πιτ.
Ο Καψής στο δελτίο τον 8 μας ενημέρωσε δημοσιογραφικά πως αυτό είναι το κακό. Ο Μπιν Λάτεν μας. Ο Πρετεντέρης κοιτούσε όπως πάντα με το ηλίθιο απλανές βλέμα και η Όλγα μετρούσε τις πέρλες της.

Χθες ήτανε απεργία. Πορεία. Χαμός λέει πάλι. Μπάτσοι γουρούνια και άλλα τέτοια καλά παιδιά της μαμάς τους στείλανε πάλι κόσμο στο νοσοκομείο. Τους δικούς τους κακούς. Που έπρεπε να φάνε μερικές στο πρόσωπο για να μάθουνε μάλλον. Γιατί έτσι.

"Ο Γιάννης Καφκάς, ο 30χρονος διαδηλωτής που τραυματίστηκε νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Νίκαιας και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τους γιατρους του νοσοκομείου, η εγχείρηση του για πολλαπλά κρανιοεγκεφαλικά κατάγματα, διήρκησε τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το επόμενο 48ωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του." tvxs

Επτοχεύσαμεν κυρίες και κύριοι.
Εδώ και καιρό.



καλή μας eurovision

2 comments:

phoinix said...

Ένας 21χρονος αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, δεχόμενος επίθεση με μαχαίρι από άγνωστους, στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κωνσταντινίδη στα Κάτω Πατήσια.

Ο νεαρός μετανάστης φέρεται να έχει δεχθεί τουλάχιστον 4 μαχαιριές από δύο άγνωστους οι οποίοι τον καταδίωξαν με μικρή μοτοσυκλέτα. Αφού τον μαχαίρωσαν, τράπηκαν σε φυγή.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα της δολοφονίας. Βάσει μαρτυριών ότι οι δράστες μιλούσαν ελληνικά, στο πλαίσιο της προανάκρισης, η Ασφάλεια Αττικής διερευνά και το ενδεχόμενο ρατσιστικής επίθεσης, στον απόηχο της στυγερής δολοφονίας Έλληνα 44χρονου, συζύγου εγκυμονούσας, κοντά στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, κατά την απόπειρα ληστείας.

Xenoudis - Ξενούδης said...

σε λάθος τόπο, σε λάθος ώρα, σε λάθος παρέα : το κέντρο της Αθήνας σήμερα...
Ξενούδης
http://xenoudis.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...