4.4.09

Ο Παπαγεωργόπουλος παρουσιάζει την... Ανάπηρη Πόλη

Απρόσκλητοι επισκέπτες εμφανίστηκαν ξαφνικά στην ημερίδα με θέμα: «Αναπηρία. Πρόσβαση στη ζωή χωρίς διακρίσεις» που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο «Μακεδονία Παλλάς» την Τετάρτη 1η Απριλίου 2009.



Που να βλέπατε τα μούτρα του δημάρχου! Άσε που ήτανε μαζεμένη όλη η δημοτική αστυνομία του υψηλότατου και θέλανε να τσεκάρουν το πανό την ώρα που το άνοιγαν τα παιδιά μην ήτανε καμιά βομβίτσα! Πλάκα είχε πάντως. Εμείς καλά περάσαμε..ακούσαμε κάμποσες γλοιώδεις μαλακίες ήπιαμε το καφεδάκι μας με θέα τη θαλασσίτσα στο πλέον παράνομο και αυθαίρετο κτίριο της πόλης, τους τα είπαμε και τους τα δείξαμε ένα χεράκι και όλα καλά. Ο δήμαρχος δε ξέρω πως είναι..



για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά την ιδέα της ανάπηρης πόλης εδώ

3 comments:

George Tsitiridis said...

afton ton ksexasmeno dimarxo tha stamatisoume epitelous na ton eklegoume???
eleos!!!

Owain Glyndwr said...

Ναι βρε να βγει ο Μπουτάρης...για να τιμάμε τον Κεμάλ που έσφαξε 6000000 κόσμο (δεν λέω 1.500.000 έλληνες γιατί ως γνωστόν οι έλληνες καλά να πάθουν γιατί δεν λογίζονται ως άνθρωποι στον "προοδευτικό" χώρο...)
Προσωπικά πολλές φορές έκανα κριτική στον δήμο για το θέμα αυτό,αλλά οι βασική ευθύνη είναι δική μας!Ό,τι και να έκανε ο δήμος πάλι ο κόσμος την ίδια αδιαφορία θα έδειχνε!
Αλλά αν ήταν ο αμερικανομαθής (γιατί όλοι οι "προοδευτικοί" εγκατγαλείψατε την παραδοσιακή Γαλλία και στραφήκατε στην αμερική,τυχαίο;) Μπουτάρης ναι θα ήταν αλλιώς...

Anonymous said...

Τι σχεση εχει οΜπουτάρης και ο Κεμαλ? Δημαρος ειναι ο Παπαγεωργοπουλος και αυτος ειναι ο υπευθυνος για την αθλια κατασταση που επικρατει, για το οτι δεν υπαρχουν ραμπες για καροτσάκια, για τα απροσπελαστα πεζοδρομιο , για την απουσια ατομων με καροτσακια απο την θεσσαλονικη.
Η βασικη ευθυνη ειναι του δημαρχου. Το οτι φταινε οι πολιτες ειναι η κλασσικη δικαιολογια των πραγματικά υπευθυνων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...